status.gif
header-sml-def.svg
Banner

Over mij

Hoi! Ik ben Tjerk Noordraven, die schrijver met die vleerhond op z’n schouder. Ik schrijf kinderboeken en dat doe ik sinds 2017. Tot nu toe heb ik veertien boeken gepubliceerd.


Series

Ik ben de schrijver van onder andere:


Officiële biografie

Tjerk Noordraven (1987) is die schrijver met die vleerhond op z’n schouder. Zijn hele huis staat vol met opgezette vleermuizen en vogelspinnen. Hij schrijft elke dag, behalve als hij de avond van tevoren knoflook heeft gegeten. Dan heeft hij vreemd genoeg nooit inspiratie…


Bibliografie

Dit zijn alle boeken die ik heb geschreven:

  • 2017 – Het nieuwe spookhuis (9+) – bekijk
  • 2018 – De Transsylvanië Express (9+) – bekijk
  • 2018 – De horrorhoeve (10+) – bekijk
  • 2019 – Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan (10+) – bekijk
  • 2019 – De Duisterzone (10+) – bekijk
  • 2020 – Giel en de geesten 1: De geest van de meesterdief (8+)
  • 2020 – Het schedelrijk (10+) – bekijk
  • 2020 – Giel en de geesten 2: De geest van de keizer (8+)
  • 2020 – Monster Zoo 1: Voedertijd (8+) – bekijk
  • 2021 – Monster Zoo 2: Op trollenjacht (8+) – bekijk
  • 2021 – Monster Zoo 3: De Lava Zoo (8+) – bekijk
  • 2021 – De kerkhofkrijgers (10+) – bekijk
  • 2022 – Monster Zoo 4: Diep in de jungle (8+) – bekijk
  • 2022 – Meester Spion (8+) – bekijk