status.gif
header-sml-def.svg
Banner

Over mij

Hoi, ik ben Tjerk Noordraven, die schrijver met die vleerhond op z’n schouder. Wist je dat mijn hele schrijftafel vol staat met vleermuizen en spinnen? Op deze pagina vind je meer informatie over mij, mijn boeken en al mijn enge huisdieren.


Officiële biografie

Tjerk Noordraven (1987) is die schrijver met die vleerhond op z’n schouder. Ooit zag hij een geest op een kerkhof in Frankrijk. Sindsdien zit hij vol met enge verhalen. Hij schrijft elke dag, behalve als hij de avond van tevoren knoflook heeft gegeten. Dan heeft hij vreemd genoeg nooit inspiratie…


Vleermuizen en spinnen

Je weet vast wel dat er op mijn schouder altijd een vleerhond zit. Dit is een echte vleerhond, die opgezet is. Ze heet Dagny.

Vleerhond Dagny is niet het enige opgezette dier dat ik heb. Mijn hele schrijftafel staat namelijk vol met dode dieren. Ik heb vleermuizen, vogelspinnen, een zijdespin, een zweepspin, een wielwebspin, een schorpioen, een zweepstaartschorpioen en een vliegend draakje. Ook liggen er op mijn schrijftafel een echte vleermuisschedel en een echt mensenbot (een rechterbovenarm).

Als je foto’s van de opgezette dieren op mijn schrijftafel wilt zien, volg me dan op Instagram: instagram.com/tjerknoordraven.


Bibliografie

Dit zijn alle boeken die ik heb geschreven:

  • 2017 – De engste serie ooit 1: Het nieuwe spookhuis (9+) – bekijk
  • 2018 – De engste serie ooit 2: De Transsylvanië Express (9+) – bekijk
  • 2018 – De engste serie ooit 3: De horrorhoeve (10+) – bekijk
  • 2019 – Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan (10+) – bekijk
  • 2019 – Het grote Kluitman griezelboek (8+) – bekijk
  • 2019 – De Duisterzone (10+) – bekijk
  • 2020 – Giel en de geesten 1: De geest van de meesterdief (7+) – bekijk

En binnenkort verschijnt:

  • maart 2020 – De engste serie ooit 4: Het schedelrijk (10+) – bekijk