status.gif
header-sml-def.svg
Banner

Optredens

Ik treed vaak op in schoolklassen (groep 5, 6, 7, 8), in bibliotheken en in boekhandels.

Schrijversbezoek op school

Een auteursbezoek op school kan in de klas plaatsvinden, maar ook op een podium in de aula voor meerdere groepen tegelijk.

Zo’n schoolbezoek is heel interactief. Ik vertel over mijn boeken en wat een schrijver allemaal doet, we doen een Monster Zoo quiz en je kunt me alle vragen stellen die je hebt. Natuurlijk vertel ik ook over de opgezette vleerhond die altijd op mijn schouder zit en neem ik een paar van de opgezette vleermuizen mee die op mijn schrijftafel staan.

Mijn schoolbezoeken zijn voor de groepen 5 t/m 8. Qua groepsgrootte is alles mogelijk: ik heb ervaring met zowel kleine klassen als grote groepen van wel 100 kinderen.

Onderstaand filmpje geeft een goed beeld van hoe een schoolbezoek van mij eruitziet (en hoe leuk het is!):

Workshop monsters verzorgen

Speciaal voor in de bibliotheek of boekhandel: de workshop monsters verzorgen. Dit is een interactieve workshop rond mijn serie Monster Zoo en mijn monster-encyclopedie Het boek van wonderlijke wezens die werkelijk bestaan.

Jindra en Siggy, de personages uit mijn serie Monster Zoo, hebben een wel heel bijzonder beroep: ze vangen en verzorgen monsters. Zou jij zelf monsterwaker willen worden, maar weet je niet hoe? In deze workshop leer je alles over monsters: hoe je ze herkent en uit elkaar houdt, hoe je ze moet vangen en hoe je ze verzorgt.


Halloween schrijversbezoek

Halloween wordt steeds populairder in Nederland en leent zich uitstekend voor een Halloween middag of avond in boekhandel, bibliotheek of op school.

Tijdens zo’n Halloween bezoek neem ik je mee naar de griezelige wereld van mijn serie De engste serie ooit. Ik lees voor uit mijn boeken, vertel over vampiers en monsters en misschien – als je durft – vertel ik ook wel over die keer dat ik een geest zag op een donker kerkhof in Frankrijk… Natuurlijk neem ik ook een paar van de opgezette vleermuizen mee die op mijn bureau staan.


Boek nu een auteursbezoek

Een schrijversbezoek of workshop van mij kun je boeken via De Schrijverscentrale. Je kunt met hen vrijblijvend contact opnemen voor tarieven en subsidiemogelijkheden.